Välkomna till NetCoffee AB

Vår målsättning är att det ska vara enkelt att beställa automatkaffe till er kaffeautomat på jobbet online via vår Webshop med upp till 30% lägre priser och snabba leveranser oavsett var ni befinner er i riket.

Historik

Grundare är Per-Eric Strömberg och Håkan Gustafsson som tillsammans har över 25 år i branschen med varumärken som Nescafé, Gevalia, Löfbergs, Zoegas, Coffemate, Nesquick med flera.

Per-Eric har hela tiden arbetat med inköp i ledande positioner vilket borgar för att NetCoffee har de kontakter och den kompetens som krävs för att köpa in den här typen av produkter.

Håkan har under sin tid i branschen hela tiden aktivt varit ute hos er kunder och snappat upp de signaler som gör att ni får den lösning som ni vill ha på er arbetsplats. Håkan har också bilden klar för sig att en leverantör av kaffe aldrig får tumma på smaken men att den ekonomiska delen också är av yttersta vikt.

Både Per-Eric och Håkan vet också att flexibilitet och snabba förändringar i sortimentet är viktigt för att tillgodose era behov och därför arbetar de kontinuerligt med smaktester ute hos er och även tillsammans med specialister inom området. Detta sammantaget gör att ni inte behöver tveka att använda oss som er leverantör av kaffe mm till er arbetsplats!

Affärsidé

Att via webbhandel förse arbetsplatser med ett i tiden gällande sortiment av välsmakande kaffe och övriga ingredienser samt tillbehör till ett attraktivt pris för våra kunder.

Våra ledord

  • Goda drycker  
  • Fungerande ingredienser  
  • Flexibelt sortiment  
  • Attraktiva priser 
  • Snabba leveranser

http://www.netcoffee.se/Webshop